Skapa din perfekta look med en svart sopsäck

Maskeraden närmar sig och du vet inte vad du ska vara eller var du ska få tag i den rätta kostymen. Allt är dyrt och det känns som någon annan redan har kommit på din idé. Ingen panik, det här ordnar vi. Du kan skapa ditt eget unika plagg med hjälp av lite tid och en riktigt bra idé. Och den ska vi nu hjälpa dig att komma fram till.

Tänk en svart sopsäck. Tänk en galaklänning. Tänk en mix. Ja, det är sant. Med hjälp av en svart sopsäck kan du lätt fixa till din egna outfit som inte är någon annnan lik. Var lite alternativ och använd en svart sopsäck till att skapa just din egna look. Den kommer garanterat ingen annan att ha och gör dig till kvällens stjärna. Varför inte en kortare klänning eller en tunika? Är du duktig på att sy är det bara fantasin som sätter gränser. Och om det där med syslöjd aldrig riktigt blev din grej, kan du fråga någon kompis, mamma eller faster som kanske har bättre koll. Beskriv vad du skulle vilja ha för plagg och skissa. Det är nu det roliga arbetet börjar!

Tv-programmet Project Runway introducerade idén för ett par år sedan då uppdraget var att göra något tjusigt av en svart sopsäck. Så du är inte helt ute och cyklar. Det går faktiskt att göra ett både snyggt och trendigt plagg av en svart sopsäck. Kan de, ja då kan du det med. Varför inte kolla på just det avsnittet för att få insperation? En svart sopsäck är så mycket mer än bara en sopsäck. Det är ett material som plockar fram din kreativa sida och utmanar dig på ett nytt sätt. Antar du utmaningen?

Ditt plagg är dessutom miljövänligt. En svart sopsäck är kanske inte världens miljövänligaste, men om man jämför med hur miljön påverkas av att köpa en snittsig och avancerad maskeraddress som fraktats jorden runt innan den hamnade här – ja, då är en simpel svart sopsäck en nål i en höstack. Det är dags för dig att klä ut dig till en tjusig kändis i svart klänning eller varför inte en seriefigur? Att sedan din outfit är gjord på en svart sopsäck gör att du inte är vem som helst. Ta chansen och gör det ingen annan gör – låt inspirationen flöda fritt.

Comments are closed.