Sopsäck plast

Att hjälpa till och flytta kan vara roligt och spännande! Vad kul att din kompis ska flytta! Eller? Ja, oavsett om det är en glad eller sorgsen flytt kan ofta städningen bli väldigt tidskrävande, vilket är jobbigt både för dig och din kompis. Det är klart att du vill hjälpa till, men du har så här i efterhand insett att det kommer ta mycket tid, och fram för allt bli en långdragen process. Är man bästa vän så är man och har man lovat så har man. Det är klart du ska hjälpa till – men det behöver inte ta tid.

Det är dags att du har en plan inför den stora dagen D. Att hjälpa till med att packa och sortera grejer behöver inte vara en tidstjuv – med rätt teknik och rätt material fixar du och din kompis det hela på några timmar. Genom att köpa en sopsäck eller flera sopsäckar av plast kan flyttstädningen bli en snabb historia. Kom väl förbered till din kompis och för att göra det: börja med att inhandla en sopsäck av plast. Eller för att göra arbetet effektivast är det säkrast att köpa en hel hög med sopsäckar av plast.

Städningen kommer nu gå fort och bli effektiv. Ha en sopsäck av plast för det som ska slängas och en sopsäck för det som ska sparas. Rensa, fråga och fram för allt: släng. Fyll en sopsäck av plast med allt möjligt skräp som din kompis helt enkelt inte kan spara. Kläder som han eller hon aldrig använder och förmodligen aldrig kommer göra – ja, i samråd med din kompis måste han eller hon inse att kläderna måste läggas ner i en sopsäck. Tänk på att en sopsäck av plast bör innehålla exempelvis bara papper och en annan bara textilier. Väl på återvinningscentralen ska ni sortera in de olika materialen i olika kärl och det sparar därför tid om ni sorterat material redan från början.

Sortera tavlor från semestrar och kaffebryggaren i varsin sopsäck av plast. Minnen är alltid trevligt att ha kvar och kaffebryggaren är livsnödvändig för att din kompis ska överleva första tiden i sitt nya hem. En sopsäck av plast bör innehålla husgeråd och sådant som är viktigt att lätt kunna hitta första tiden efter flytten. Var inte för sträng när du sorterar sopsäck för sopsäck, utan spara och släng ungefär lika mycket. Skapa en jämvikt. Med hjälp av en sopsäck eller två blir flyttstädningen lätt som en plätt att bli klar med på bara några timmar!

Comments are closed.