Om oss

Städning ger oss många fördelar. Det blir enklare att hitta saker och ting om man håller sig till devisen om att var sak har sin plats. Vi presterar bättre i rena miljöer och dessutom så tar städning effektivt bort bakterier som i sin tur gör att vi håller oss friskare.

Regelbunden städning är något som vi alla mår bra av. Men, för vissa så blir städningen ett rent ok – ett nödvändigt ont som man pliktskyldigt gör någon gång varannan vecka. Vi ska försöka få dessa personer att inse att det går att städa mer frekvent – och samtidigt på ett bättre sätt.

Samtidigt så vill vi också ge en lite bättre bild av professionell städning. Vi kommer samtliga från en bakgrund som städare och vi vet genom detta vad det innebär att städa på kontor, i offentliga miljöer, i trapphus, på skolor och hemma hos folk. Det senare är det som förmodligen kommer att ligga närmast dig som läsare.

Hur ställer du dig till hemstädning och hur ser du på den politiskt heta potatis som Rut-avdraget är? Vår åsikt är att fler skulle tjäna på att köpa sig en enklare vardag genom att ta professionell hjälp med hemstädning. Det ger tid över till annat, det ger mer harmoni och det skapar en situation där man slipper stryka saker från agendan som man egentligen hellre skulle vilja göra. Samtidigt så ska man inte sticka under stol med att hemstädning kräver en pålitlig partner och att långt ifrån alla städföretag har rent mjöl i påsen. Vår förhoppning är att vi ska kunna ge dig tips och råd om hur du hittar rätt företag. Detta oavsett om du söker hemstädning eller om du som företagare behöver hjälp med exempelvis kontorsstädning.

Husmorstips ska inte glömmas. Det finns en hel del sådana som gör städningen betydligt enklare och avsevärt mycket roligare. Vi ska sammanställa sådana och vi ska samtidigt också – på detaljnivå – gå igenom vilka metoder som fungerar bäst för att städa olika ytor och ställen i hemmet. Hur städar du diskmaskinen, spisen, ugnen, badrummet och tvättmaskinen på bästa sätt? Vi har svaren!

En sida helt vigd åt städning. Kan det bli bättre? Välkommen!