Kategorier
Städ

Hitta rätt städfirma i Stockholm

I takt med att fler och fler personer i Stockholm börjat inse fördelarna som ligger i att anlita en professionell städfirma så har också ökningen av dessa blivit väldigt stor. Detta framförallt sett med ett år som startpunkt – år 2007 – och detta då rut-avdraget infördes i Sverige. I och med detta så valde väldigt många familjer i Stockholm – från alla klasser, områden och oavsett status – att anlita en städfirma för att skapa sig mer kvalitetstid för varandra; något som också var en av tankarna med införandet av denna skattesubvention.

Men; det är numera inte helt problemfritt att välja en städfirma i Stockholm och detta baserat på det vi just nämnde: det finns så många och här ska man vetat att det finns flertalet oseriösa aktörer på marknaden. En oseriositet som dels avspeglas i det taskiga och halvdana jobb de lämnar efter sig och som dels också går ut över de anställda – anställda som får sämre löner, dåliga- eller inga förmåner och tvingas jobba under en väldigt lång tid i stöten.

En städfirma av den kalibern ska man som kund försöka undvika till varje pris då en sådan enbart är ute efter snabba och lättförtjänta pengar.

Billig städfirma i Stockholm

Med detta sagt så ska vi även tillägga att majoriteten av de verksamma städföretag som finns i Stockholm är pålitliga och sköter sina åtaganden – utan att det går ut över de anställda – till punkt och pricka samt till väldigt förmånliga priser. Där har vi nämligen en väldigt positiv aspekt av att det finns så pass många städföretag i Stockholm att välja bland och detta genom att den ökade konkurrensen sänkt priserna betänkligt.

Man kan således som familj i Stockholm anlita en städfirma dels genom sitt rut-avdrag och dels också dra nytta av den konkurrens om finns i staden för att ytterligare få till stånd ett bra pris. Det här är naturligtvis väldigt positivt och så länge det inte går ut över någon – att man väljer en av de oseriösa aktörerna – så är det också helt rätt väg att gå.

Det som man får av att anlita en städfirma i Stockholm är nämligen mer än bara rena golv och ett skinande rent hem – framförallt så får man mer tid över för varandra; något som vi dagsläget får allt mindre av.