Kategorier
Flytt

Flyttstädning i Uppsala är enkelt för den som kan sitt jobb

En flyttstädning i Uppsala är bara en helt vanlig dag på jobbet. I alla fall för en städare. Men inte för dig, som faktiskt inte är så bra på att städa.

Ett smutsigt jobb som måste göras. Vad är det första du kommer att tänka på? Säkert flyttstädning. Det är i alla fall ett riktigt smutsigt jobb, så det är ingen dålig gissning. Och när nu flyttstädning är uppe på tapeten, är det hög tid att åter påminna om att det inte är en uppgift att ta sig an själv.

I alla fall inte om man vill kliva ur sin gamla lägenhet med hedern i behåll. Det är nämligen inte helt lätt att flyttstäda enligt hyresvärdens alla regler. Om man inte är städare till yrket, vill säga. Då är det ju bara en helt vanlig dag på jobbet.

Flyttstädning i Uppsala – så får du ned priset

Kanske undrar du om det går att få ett bra pris på flyttstädning i Uppsala. Självklart gör det det. Marknaden är konkurrensutsatt, så det finns alltid utrymme att pressa priset lite. Kanske är ni ett kompisgäng som ska flytta ungefär samtidigt, efter examen från universitetet till exempel? Då kan ni bergis få till ett bra pris med städfirman, om ni beställer i grupp.

Se bara till så att ni inte ska flytta på en och samma dag. Då kan det hända att jobbet är för stort för städfirman att ta sig an. Sprid ut er över veckan, så har ni större chans att kunna pruta. Säkert kan någon av er utrymma sin lägenhet lite tidigare, och kvarta hos någon av er andra så länge? Det kan det vara värt, om det gör att ni får ned priset på flyttstädningen.