Kategorier
Hemstädning

Trygg hemstädning i Nacka

Många känner sig otrygga med att okända personer kommer för att städa. Då kan man beställa hemstädning där man får träffa personen som ska städa hemmet i Nacka.

Kerstins mamma Agnes hade brutit ett ben och hade svårt att klara sig själv. Kerstin själv skulle gärna hjälpa men behövde jobba så tiden fanns inte. Efter att ha funderat en stund lovade Kerstin att se om hon kunde hitta någon som kunde komma och hjälpa henne med de dagliga göromålen.

Hennes mamma tyckte inte riktigt om idén men lovade att höra vad dottern hittade. Sen kunde de bestämma hur de skulle lägga upp dagarna. Kerstins dotter skulle hjälpa henne de närmaste dagarna då hon hade ledigt från skolan. Läxorna kunde hon göra hos mormor och samtidigt vara där om hon behövde hjälp.

Hemstädning utöver det vanliga

Kerstin hittade en städfirma som erbjöd hemstädning i Nacka och som kunde hjälpa henne med disk och tvätt. Hon berättade för sin mamma att de kunde komma och göra en provstädning. Agnes skulle få träffa den städpersonal som skulle hjälpa henne under tiden hon hade gips. När Agnes sa ja bokades en provstädning.

Kerstin bokade även en cateringfirma som kom varje dag med lunch och den senare middagen. De gjorde upp ett schema för alla familjemedlemmar som skulle hjälpa mormor. När hon senare fått av gipset insåg dock Agnes att hon skulle sakna Lis, som städtjänsten hette. Så hon bestämde sig för att fortsätta använda sig av städfirman en gång i veckan. Givetvis önskade hon Lis som hon fick även i fortsättningen. Boka hemstädning här: hemstädningnacka.se