Kategorier
Städ

Lämnar ni spår i huset?

Vårt liv sätter spår. Det blir dammigt i rummen, det är smulor under köksbordet, hunden lämnar sina tassavtryck, speglar får fläckar och toaletten behöver städas. Anlita en städfirma.

Hur vi än försöker hålla huset i bästa skick, så lyckas vi oftast inte i alla fall. Stormar som piskar på rutorna lämnar spår i form av smutsrandiga fönster. Det blir fastbrända rester i ugnen, smuts och hårbollar i golvbrunnen i badrummet, ja, du vet själv. Det betyder inte att man är slarvig eller ansvarslös. Det är bara så livet är, och om man inte älskar att städa utan vill hinna med annat också, ja då hamnar man på efterkälken.

En städfirma hinner det du vill slippa

Proffsen på en städfirma gör rent på sin ordinarie arbetstid, så att du kan komma hem och mysa av ett välstädat hem. Tänk dig att bli av med hundhår, dammet i sovrummet och tassavtrycken i hallen. Att speglarna och fönstren är putsade och hyllorna dammtorkade, att golvet är rent och avtorkat, och att hemmet skiner. Ja, det låter som en överdrift, men det är faktiskt sant. Var man än bor, i Stockholm eller någon annanstans, är städfirman som en tornado när man själv inte orkar, hinner eller har lust. Det blir helt enkelt rent i huset, och det doftar gott.

Ekonomiskt sett är det ett sätt att satsa på sig själv och öka sin bekvämlighet. RUT-avdraget gör att man inte behöver betala hela arbetskostnaden, så det är en lyx som är överkomlig och väl värd pengarna.